КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Ошийок сиров'ялений | Capocollo

Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок.


Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна нейодована кухонна сіль. Нею треба ретельно обсипати заготовку.

Накрити кришкою та винести на добу в прохолодне місце.
Через добу заготовку ретельно промити холодною водою, протерти рушником та просолити знову.
По закінченню соління заготовку ретельно промити та протерти.

Далі необхідно промити виноградним оцтом та протерти рушником.

Приготувати спеції та прянощі для обсипки; чорний та англійський перець горошком, сушений часник, коляндру, розмарин, ложку цукру.

Розтовкти суміш в ступці та нею ретельно обсипати заготовку.

Підготувати лист пергаменту, на який переложити м'ясо. Далі ретельно перев'язати шпагатом. Загорнути в марлю та ще раз перев'язати.

Підготовлений виріб винести до прохолодного місця чи помістити в холодильник. Час від часу його потрібно перевішувати перевертаючи.

Мінімальний термін в'ялення три тижні.

Смачно і до пива.



Tags: Закуска, М'ясо та лівер, Оцет, Приправи та спеції
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Оселедець малосольний

    Рибу розморозити. Оселедець почистити; відрізати голову, плавники та видалити нутрощі. Промити в холодній воді та порізати на порційні шматки.…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments