КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Лежні по-лемківськи

200 г дрібної кукурудзяної крупи залити окропом та зварити.
До вистиглої каші всипати ложку борошна, вкинути грудку вершкового масла, вибити яйце, посолити та добре вимісити.


З маси виготовити кульки величиною з яйце та розтачати. На кожне кружальце положити начинку, ч. ложку перетертого домашнього сиру з часником.
Згорнути та сформувати круглий та приплюснутий лежень.
Обваляти в борошні і обсмажити в розігрітій пательні з олією з обох сторін.


Готові можні подавати до столу з грибовою підливою.
Tags: Борошно, Вершкове масло, Другі страви страви, Крупи, Олія, Сир, Яйця
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments