КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Оселедець малосольний

Рибу розморозити.
Оселедець почистити; відрізати голову, плавники та видалити нутрощі.

Промити в холодній воді та порізати на порційні шматки.

Переложити до підготовленого контейнера.
Порізати цибулину півкільцями.
Приготувати маринад; склянку води влити в ринку, також влити 3 ложки олії, всипати чорний та англійський перец горошком, зерна коляндри, всипати 2 ложки солі, ложку цукру, зо 3 бібкових листка.

Поставити на вогонь та довести до кипіння, влити 2 ложки оцту та зняти з вогню.
Вистиглим маринадом залити рибу та помістити контейнер в холодильник на декілька годин для маринування.



Готову закуску можна подавати до столу.


Tags: Закуска, Овочі, Олія, Оцет, Приправи та спеції, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments