КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Збірна солянка

Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини.


Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька лаврових листочків та чорний перець горошком, солі до смаку.

Окремо відварити в трьох водах очищені яловичі нирки.





Солені огірки покраяти на невеликі кубики та всипати до бульйону, що залишився від відварювання м'яса.

Також всипати порізану моркву та корінь селери і поставити на вогонь варитися.

Дрібно порізати підготовлені копчені мисливські ковбаски та сосиски, відварене м'ясо та нирки.

В пательні  на олії спасерувати дрібно покришену цибулину, декілька зубчиків кришеного часнику та влити до неї склянку густого томатного соку.

Готувати на малому вогні зо 15хв..
Підготувати приправи для заправки солянки; суху паприку, чорний і англійський перець горошком, коляндру в зернах та розтовкти їх в ступці.
Пересипати до пательні та зняти з вогню.

Тим часом всипати до каструлі порізані складники.

Попередньо відварені білі гриби.

Далі підготовлені каперси та оливки.

Також додати пасеровану цибулю з томатом.

Посолити чи долити огіркового россолу до смаку.
Всипати кришеної зелені петрушки, кропу та цибулі.

Можна подавати до столу.
В тарілку положити скибку цитрини та ложку сметани.

Смачного.



Tags: Гриби, Ковбаса та копченості, М'ясо, Овочі, Олія, Перші страви, Приправи та прянощі, Сметана
Subscribe

Recent Posts from This Community

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Христос Воскрес!

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments