КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Гарбузова зупка

  • Суп гарбузовий
  • 600г картоплі
  • 300г гарбуза
  • 2л бульйону м"ясного
  • 1 цибулина
  • 1 зубок часнику
  • 3 ложки олії оливкової
  • зелень петрушки
  • 100мл сметани
  • сіль

Почистити та порізати на невеликі кубики картоплю та гарбуз.
Посікти цибулю та спасерувати на олії. Вкинути часник, картоплю, гарбуз, влити бульйон.
Довести до кипіння та готувати на малому вогні біля 30 хв.
Під кінець додати  сметану та посолити.
При подачі до столу страву заправити зеленню петрушки.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments