?

Log in

No account? Create an account
20 лютий 2006 @ 13:45 Гарбузова зупка
  • Суп гарбузовий
  • 600г картоплі
  • 300г гарбуза
  • 2л бульйону м"ясного
  • 1 цибулина
  • 1 зубок часнику
  • 3 ложки олії оливкової
  • зелень петрушки
  • 100мл сметани
  • сіль

Почистити та порізати на невеликі кубики картоплю та гарбуз.
Посікти цибулю та спасерувати на олії. Вкинути часник, картоплю, гарбуз, влити бульйон.
Довести до кипіння та готувати на малому вогні біля 30 хв.
Під кінець додати  сметану та посолити.
При подачі до столу страву заправити зеленню петрушки.
Дослід
кіт
kag0r: