?

Log in

No account? Create an account
21 лютий 2006 @ 14:35 Пюре з зеленого горошку
  • Суп-пюре горохове
  • 600г зеленого горошку (можна мороженого)
  • 1л бульйону м"ясного
  • 100мл вершків
  • 2 яйця
  • зелень петрушки
  • сіль, білий перець

 Залити горошок бульйоном та зварити (15хв).
Яйця зварити на "твердо", обчистити, розрізати навпіл, білки 
порізати на кубики, жовток перетерти на терці.
Відварений горошок перетерти в міксері, всипати білок, посічену зелень та перемішати.
Збити вершки до піни та змішати з пюре, посолити та поперчити.
Розлити суп в миски, заправити рештками вершків та посипати жовтками і зеленню.
До супу подають запечені грінки з сиром.
Дослід
кіт
kag0r: