?

Log in

No account? Create an account
21 лютий 2006 @ 15:21 Моркв"яне пюре
  • Суп-пюре моркв"яне
  • 800г моркви
  • 600мл бульйону м"ясного
  • 4 ложки масла вершкового
  • 1 ложка борошна
  • 3 ложки сметани
  • 1ч. ложка соку лимона
  • 2 скибки булки
  • зелень петрушки
  • сіль, цукор, перець білий

Моркву почистити,порізати кубиками, залити бульйоном та зварити (30хв).
Остудити та збити міксером до однорідної маси.
Розтопити 2 ложки масла на пательні, всипати борошно та добре розмішати.
Пасероване борошно всипати до пюре та ретельно перемішати. 
Довести до кипіння, влити сметану, розведену в невеликій кількості
 бульйону, посолити, поперчити, влити сік лимона, додати цукру до смаку.
Булку порізати на кубики та підрум"янити на решті масла.
Заправити страву зеленню петрушки  та сухариками.


Дослід
кіт
kag0r: