КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Литовський борщ

  • Холодний литовський борщ
  • 2 буряка столових
  • 4 яєць
  • зелень цибулі, петрушки, кропу
  • 1л кефіру
  • 2 огірки
  • 6 картоплин
  • сіль

Відварити буряки, почистити, порізати дрібно соломкою.
Порізати огірки, посікти дрібно зелень, змішати з буряками.
Залити кефіром, влити трішки перевареної води, так щоб не було дуже густо.
Посолити до смаку та поставити до холодильника на 20хв.
Тим часом відварити картоплю в мундирах та яйця.
Очищену картоплю подають до холодного борщу окремо.
При подачі до столу в тарілку порізати варені яйця.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments