КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Перкельт зі свинини

  • Рörkölt  Перкельт (Угорщина)
  • 1кг вирізки свинної
  • 50г сала копченого
  • 3 цибулини
  • 3 помідори
  • 2 перці солодких
  • 1 гострий перець (за вподобанням)
  • 2 ложки паприки меленої
  • сіль

Порізати сало на невеликі шматочки, розтопити в сотейнику та всипати дрібно посічену цибулю.
Коли вона почне рум"янитись, всипати м"ясо, порізане кубиками 1х1см та паприку.
Необхідно постійно мішати, щоби не пригоріло, та як тоді страва стане гіркою.
Через 10хв всипати порізані квадратиками солодкий та гострий перець а також цілі помідори без шкірки.
Щоби зняти з них шкірку, помідори треба занурити в кип"яток на 5хв.
Готувати ще з 10хв., помішуючи.
Під кінець страву посолити до смаку.
Подають з картоплею чи рисом та з відвареними овочами.
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment