?

Log in

No account? Create an account
26 лютий 2006 @ 18:47 Перкельт зі свинини
  • Рörkölt  Перкельт (Угорщина)
  • 1кг вирізки свинної
  • 50г сала копченого
  • 3 цибулини
  • 3 помідори
  • 2 перці солодких
  • 1 гострий перець (за вподобанням)
  • 2 ложки паприки меленої
  • сіль

Порізати сало на невеликі шматочки, розтопити в сотейнику та всипати дрібно посічену цибулю.
Коли вона почне рум"янитись, всипати м"ясо, порізане кубиками 1х1см та паприку.
Необхідно постійно мішати, щоби не пригоріло, та як тоді страва стане гіркою.
Через 10хв всипати порізані квадратиками солодкий та гострий перець а також цілі помідори без шкірки.
Щоби зняти з них шкірку, помідори треба занурити в кип"яток на 5хв.
Готувати ще з 10хв., помішуючи.
Під кінець страву посолити до смаку.
Подають з картоплею чи рисом та з відвареними овочами.
Дослід
кіт
kag0r:
From:svynia
Date:09 березня 2006 15:25 (UTC)
(Понюхати)
перкелЕт