?

Log in

No account? Create an account
27 лютий 2006 @ 14:52 Гуляш з телятини
  • Гуляш зі щіпетке
  • 500г телятини
  • 1морквина
  • 2 ложки смальцю
  • корінь петрушки, лавровий лист
  • 1 ложка борошна
  • 1 ложка паприки меленої
  • 2 помідори
  • 2 цибулини, часник, тмін
  • 2 перці солодкі
  •        для щіпетке
  • 100г борошна
  • 1 яйце
  • дрібка солі

Всипати нашинковану цибулю в сотейник та спасерувати на смальці.
Порізати м"ясо на невеликі шматки, вкинути до цибулі, всипати паприку та тушкувати під кришкою, доки не стане трохи м"яким.
Всипати 1 ложку борошна, дрібку  тміну та гострого червоного перцю.
Перемішати, влити 50мл води та готувати ще пів-години.
Тим часом з борошна, яйця, води та дрібки солі приготувати круте тісто для щіпетке.
Розкатати в тонкий лист.
Порізати моркву та петрушку кільцями, солодкий перець квадратиками, 
порізати кубиками помідори, вкинути до м"яса, вичавити зубок часнику, вкинути лавровий лист,  влити води, щоби покрило на 2см.
Довести до кипіння та варити ще 10 хв.
Вкинути порізану картоплю.
Коли вона стане м"якою, відриваючи з тіста маленькі шматочки (щіпетке), 
вкинути до супу.
Посолити.
Коли шматочки тіста вспливуть на поверхню, гуляш зняти з вогню.
Можна подавати до столу.
Дослід
кіт
kag0r: