КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Гуляш з телятини

  • Гуляш зі щіпетке
  • 500г телятини
  • 1морквина
  • 2 ложки смальцю
  • корінь петрушки, лавровий лист
  • 1 ложка борошна
  • 1 ложка паприки меленої
  • 2 помідори
  • 2 цибулини, часник, тмін
  • 2 перці солодкі
  •        для щіпетке
  • 100г борошна
  • 1 яйце
  • дрібка солі

Всипати нашинковану цибулю в сотейник та спасерувати на смальці.
Порізати м"ясо на невеликі шматки, вкинути до цибулі, всипати паприку та тушкувати під кришкою, доки не стане трохи м"яким.
Всипати 1 ложку борошна, дрібку  тміну та гострого червоного перцю.
Перемішати, влити 50мл води та готувати ще пів-години.
Тим часом з борошна, яйця, води та дрібки солі приготувати круте тісто для щіпетке.
Розкатати в тонкий лист.
Порізати моркву та петрушку кільцями, солодкий перець квадратиками, 
порізати кубиками помідори, вкинути до м"яса, вичавити зубок часнику, вкинути лавровий лист,  влити води, щоби покрило на 2см.
Довести до кипіння та варити ще 10 хв.
Вкинути порізану картоплю.
Коли вона стане м"якою, відриваючи з тіста маленькі шматочки (щіпетке), 
вкинути до супу.
Посолити.
Коли шматочки тіста вспливуть на поверхню, гуляш зняти з вогню.
Можна подавати до столу.
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments