?

Log in

No account? Create an account
28 лютий 2006 @ 19:39 Пишки солодкі
  • Пишки з родзинками
  • 100мл молока
  • 100мл води
  • 70г масла вершкового
  • 120г борошна
  • 3 яйця
  • 50г горішків кедрових
  • 50г родзинок
  • сіль,цукрова пудра, олія
Попередньо замочити родзинки в теплій воді, щоби розм"якли.
Змішати молоко, воду, масло, вкинути дрібку солі, поставити на вогонь та закипятити.
Зняти з вогню, всипати борошно та замісити еластичне тісто, так щоб не прилипало до стінок посуду.
Коли тісто охолоне, мішаючи, вбити поступово яйця, всипати горіхи та родзинки .





Розігріти пательню з олією.
 За допомогою ложки сформувати невеликі грудочки тіста та опускаючи їх до киплячої олії, обсмажити до золотистої шкірочки.

Вийнявши з олії обсмажені  пишки за допомогою шумовки, їх треба висипати на паперову серветку, щоб стік  лишній жир.
Готові пишки перед подачею до столу треба посипати цукровою пудрою.
Дослід
кіт
kag0r: