КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

  • Music:

Шанхайські млинці

  • Шанхайські млинці
  • 300г борошна
  • пакетик сухих дріжджів
  • зелень цибулі
  • сіль, олія, смалець 
Розвести дріжджі у невеликій кількості води та замісити круте тісто, 
всипаючи борошно та вливаючи теплу воду.
Накрити тісто полотниною та дати "підрости" зо 20хв.

Розкатати з нього лист, змастити його cмальцем.

Посипати посіченою зеленню цибулі та посолити.

Звернути лист в ковбаску.

Порізати на циліндрики довжиною 3-4см.

Поставити циліндрик вертикально та розкатати скалкою.

Мають  вийти невеликі млинці.

Розігріти олії в пательні та обсмажити їх з двох сторін.

Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments