КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Carduna або чортополох на закуску

  • Carduna* ripieni  Чортополох з начинкою
  • 1 склянка борошна
  • пакетик сухих дріжджів
  • сир твердий
  • кілька солена
  • олія
З борошна, дріжджів та теплої води приготувати тісто, густини сметани.

Дати йому відпочити 15хв.
Тим часом порізати сир на смужки.

Почистити кільку на філе.
Молоді стебла чортополоха добре промити в гарячій воді, зняти шкірку.
Порізати на шматки довжиною 10-12см.
Зробити поздовжній розріз, положити в середину смужку сиру та одне філе кільки.

Звернути в трубочку, вмокнути в тісто та опустити в киплячу олію.

Смажити до золотистої шкоринки.

Вийнявши з олії, виложити на паперову серветку.
Подавати до столу гарячими.
*Сarduna - різновид чортополоха, який росте на о. Сіцілія


Tags: Риба та морепродукти, Сир, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments