КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Риба з розмарином

  • Риба з розмарином
  • 2 рибини біля 700г (мерлуза, хек, тріска)
  • 4 картоплини
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 100мл вина білого столового (Рислінг, Совіньйон)
  • 50г оливок маринованих зелених (ACORSA)
  • 50мл олії оливкової
  • лавровий лист, чорний перець
  • часник, розмарин
  • 4 помідори
  •  червоний перчик, сіль


Для приготування необхідно  сотейник або керамічний посуд.
Тушки порізати на куски по 2см., промити та положити на дно сотейника.
Положити очищену та порізану картоплю, 2 лаврових листки, 
5 зерен перцю, оливки, 3 зубки часнику, 2 гілочки розмарину (можна дрібку сушеного), 
помідори четвертинками, цибулю смужками, морквину кружальцями, 
шматочки червоного перцю, влити вино та олію.
Долити води,  щоби покрило.Посолити. 
Готувати в духовці біля 30хв при температурі 180*С.
Буває, немає під руками помідорів, вливаю склянку густого томатного соку.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments