?

Log in

No account? Create an account
03 березень 2006 @ 19:57 Риба з розмарином
  • Риба з розмарином
  • 2 рибини біля 700г (мерлуза, хек, тріска)
  • 4 картоплини
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 100мл вина білого столового (Рислінг, Совіньйон)
  • 50г оливок маринованих зелених (ACORSA)
  • 50мл олії оливкової
  • лавровий лист, чорний перець
  • часник, розмарин
  • 4 помідори
  •  червоний перчик, сіль


Для приготування необхідно  сотейник або керамічний посуд.
Тушки порізати на куски по 2см., промити та положити на дно сотейника.
Положити очищену та порізану картоплю, 2 лаврових листки, 
5 зерен перцю, оливки, 3 зубки часнику, 2 гілочки розмарину (можна дрібку сушеного), 
помідори четвертинками, цибулю смужками, морквину кружальцями, 
шматочки червоного перцю, влити вино та олію.
Долити води,  щоби покрило.Посолити. 
Готувати в духовці біля 30хв при температурі 180*С.
Буває, немає під руками помідорів, вливаю склянку густого томатного соку.
Дослід
кіт
kag0r: