КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Книдлі борошняні

  • Книдлі з чорносливом
  • 1л молока
  • 500г борошна
  • 1 яйце
  • чорнослив без кісточок
  • масло вершкове, цукор

Закип"ятити молоко, зняти з вогню та всипати поступово 500г борошна, 
мішаючи кописткою, щоб не утворилось грудочок.
Висипати тісто на стіл припорошений борошном, вбити яце та замысити.
Розкатати в лист, товщиною пів-сантиметра та порізати на квадратики 10х10см.
Положити на кожен по сливі. 
Взявши за кути квадратика, зліпити їх докупи.
Варити в киплячій воді.
Книдлі до столу подають гарячими, поливши розтопленим маслом та посипавши цукром.
Tags: Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments