?

Log in

No account? Create an account
07 березень 2006 @ 16:09 Книдлі борошняні
Tags:
  • Книдлі з чорносливом
  • 1л молока
  • 500г борошна
  • 1 яйце
  • чорнослив без кісточок
  • масло вершкове, цукор

Закип"ятити молоко, зняти з вогню та всипати поступово 500г борошна, 
мішаючи кописткою, щоб не утворилось грудочок.
Висипати тісто на стіл припорошений борошном, вбити яце та замысити.
Розкатати в лист, товщиною пів-сантиметра та порізати на квадратики 10х10см.
Положити на кожен по сливі. 
Взявши за кути квадратика, зліпити їх докупи.
Варити в киплячій воді.
Книдлі до столу подають гарячими, поливши розтопленим маслом та посипавши цукром.
Дослід
кіт
kag0r: