?

Log in

No account? Create an account
07 березень 2006 @ 19:38 Чеський суп з грибами
  • Bramboračka  Брамборачка
  • 2 морквини
  • 1 корінь салери
  • 4 зубка часнику
  • 1 цибулина
  • 5 картоплин
  • 40г сушених грибів
  • 1 корінь петрушки
  • тмін, майоран, сіль
  • масло вершкове, борошно


Моркву, салеру та петрушку порізати кубиками.
Цибулю порізати смужками, часник кружальцями.
Положити 2 ложки масла, 2 ложки борошна, 
перемішати та спасерувати під кришкою 5 хв.

Всипати попередньо замочені гриби, порізану 
кубиками картоплю, дрібку тміну, дрібку майорану.
Залити водою, щоб покрило.

Варити на малому вогні.
В кінці посолити.

Суп заправити зеленню петрушки та подати з сухариками.

рецепт чеської кухні
Дослід
кіт
kag0r: