КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Чеський суп з грибами

  • Bramboračka  Брамборачка
  • 2 морквини
  • 1 корінь салери
  • 4 зубка часнику
  • 1 цибулина
  • 5 картоплин
  • 40г сушених грибів
  • 1 корінь петрушки
  • тмін, майоран, сіль
  • масло вершкове, борошно


Моркву, салеру та петрушку порізати кубиками.
Цибулю порізати смужками, часник кружальцями.
Положити 2 ложки масла, 2 ложки борошна, 
перемішати та спасерувати під кришкою 5 хв.

Всипати попередньо замочені гриби, порізану 
кубиками картоплю, дрібку тміну, дрібку майорану.
Залити водою, щоб покрило.

Варити на малому вогні.
В кінці посолити.

Суп заправити зеленню петрушки та подати з сухариками.

рецепт чеської кухні
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments