?

Log in

No account? Create an account
08 березень 2006 @ 12:28 Мариновані сардельки







  • Utopenci  Потопельники

  • 1кг сардельок

  • 800г цибулі

  • 300мл оцту

  • 600мл води

  • 3 ложки солі

  • 1 ложка цукру

  • чорний перець горошком

  • 1ч. ложка чорного меленого перцю

  • 1 червоний гострий перчик

  • 2 лаврових листки

  • 1 ложка олії, гірчиця



Змішати воду, оцет, сіль, цукор, червоний перець кусочками,
 олію, лавровий лист та довести до кипіння.
Остудити.
Цибулю почистити та порізати кільцями.
В сардельках зробити поздовжній надріз.
Гірчицю змішати з меленим перцем та ложечкою наповнити середину.
В приготовлену банку положити на дно лавровий лист, шар цибулі, сардельки, 
знову цибулю до заповнення.
Залити маринадом, щільно закрити та поставити до холодильника.
Зберігати їх можна до 110-14 днів.
Подають до пива.

рецепт чеської кухні


Дослід
кіт
kag0r: