КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Мариновані сардельки








  • Utopenci  Потопельники

  • 1кг сардельок

  • 800г цибулі

  • 300мл оцту

  • 600мл води

  • 3 ложки солі

  • 1 ложка цукру

  • чорний перець горошком

  • 1ч. ложка чорного меленого перцю

  • 1 червоний гострий перчик

  • 2 лаврових листки

  • 1 ложка олії, гірчиця



Змішати воду, оцет, сіль, цукор, червоний перець кусочками,
 олію, лавровий лист та довести до кипіння.
Остудити.
Цибулю почистити та порізати кільцями.
В сардельках зробити поздовжній надріз.
Гірчицю змішати з меленим перцем та ложечкою наповнити середину.
В приготовлену банку положити на дно лавровий лист, шар цибулі, сардельки, 
знову цибулю до заповнення.
Залити маринадом, щільно закрити та поставити до холодильника.
Зберігати їх можна до 110-14 днів.
Подають до пива.

рецепт чеської кухні


Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments