?

Log in

No account? Create an account
11 березень 2006 @ 12:58 Книдлі картопляні з шинкою
  • Книдлі з шинкою
  • 150г шинки копченої
  • 350г картоплі
  • 1 жовток
  • 150г хліба житнього
  • 40г борошна
  • ложка смальцю
  • сіль


Картоплю відварити в лушпині, остудити, розім"яти.
Шинку та хліб порізати на маленькі кубики та злегка обсмажити  на смальці.
Змішати борошно, картоплю, жовток, дати дрібку солі та замісити гладке тісто.
Змішати з шинкою та сухариками, виліпити з маси кульки величиною зі сливу.
Книдлі готувати в киплячій воді 8-12 хвилин.
Подають до столу зі смаженою цибулею чи салатом.
Дослід
кіт
kag0r: