?

Log in

No account? Create an account
13 березень 2006 @ 14:32 Гурка кров"яна
  • Гурка закарпатська
  • 500мл крові
  • 1 цибулина
  • 100г сала
  • 150г рису
  • свинна кишка
  • сіль, перець мелений

Свіжу свинячу кров відварити до готовності.
Сало нарізати кусочками та підсмажити до напівготовності, 
всипати дрібно посічену цибулю і обсмажити.
Промитий рис відварити та промити у холодній воді.
Відварену кров, шкварки з цибулею змішати та пропустити через 
м"ясорубку, всипати рис, посолити та поперчити.
Фаршем наповнити приготовлені кишки, перев"язавши ниткою 
так, щоб батони не були довгими.
Приготовлену гурку відварити протягом 10-15 хвилин , слідкуючи 
щоб вона не потріскала.
Перед подачею гурку підсмажити на смальці та подавати 
порізавжи на невеликі куски гарячою.

Дослід
кіт
kag0r: