КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Гурка гуцульська

  • Гурка гуцульська
  • 300г крупи кукурудзяної
  • 150г шкварків
  • 100г смальцю
  • 2 цибулини
  • сіль, перець молотий
  • кишки свинні
Кукурудзяну крупу просіяти та відварити в невеликій кількості води до напівготовності.
Шкварки пропустити через м"ясорубку.
Посічену цибулю обсмажити у смальці до золотистого кольору, змішати з відвареною крупою та молотими шкварками, посолити, поперчити та добре перемішати.
Підготовлені кишки наповнити фаршем.
Гурку положити в кип"яток та варити протягом 10-15 хвилин.
Перед вживанням гурку підсмажити на смальці та подати як закуску.
Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments