?

Log in

No account? Create an account
13 березень 2006 @ 15:43 Гурка гуцульська
  • Гурка гуцульська
  • 300г крупи кукурудзяної
  • 150г шкварків
  • 100г смальцю
  • 2 цибулини
  • сіль, перець молотий
  • кишки свинні
Кукурудзяну крупу просіяти та відварити в невеликій кількості води до напівготовності.
Шкварки пропустити через м"ясорубку.
Посічену цибулю обсмажити у смальці до золотистого кольору, змішати з відвареною крупою та молотими шкварками, посолити, поперчити та добре перемішати.
Підготовлені кишки наповнити фаршем.
Гурку положити в кип"яток та варити протягом 10-15 хвилин.
Перед вживанням гурку підсмажити на смальці та подати як закуску.
Дослід
кіт
kag0r: