?

Log in

No account? Create an account
17 березень 2006 @ 19:07 Крепез
Tags:
  • Крепез
  • 250мл молока
  • 60г масла вершкового
  • 3 яйця
  • 20г цукру
  • 125г борошна
  • 1ч. ложка рому
  • дрібка солі


В молоко  вкинути порізане на кусочки масло. 

Нагріти, щоб ростопилося масло.

Збити яйця.

Вилити до борошна та  розмішати.
Влити молоко з маслом та ром, всипати сіль та цукор.
Вимішати до однорідної маси.
Порцію тіста ложкою вилити рівномірно в розігріту суху пательню.
Смажити з двох сторін, перевертаючи.
Прилипати не буде, та як в тісті присутня велика кількість масла.
Якщо таки виникнуть проблеми, то пательню попередньо намастіть шматочком сала.

Крепез подають з начинкою.
Можна зробити  солену  чи солодку.
Солена- риба, м"ясо, сир, овочі
Солодка- сир,сметана, мармелад, шматочки фруктів, морозиво,мед, шоколад.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:la_loca
Date:17 березня 2006 19:42 (UTC)
(Понюхати)
це щось цікаве:)