КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Курка на китайський манір

  • Курка на китайський манір
  • для соусу
  • 250г томатного концентрату
  • 7 ложок оцту винного білого
  • 5 ложок води
  • 1 ложка крохмалю
  • 3 ложки соусу соєвого
  • для тіста
  • 50г крохмалю
  • 50г борошна
  • 125мл води
  • 1 ч. ложечка соди
  • 1/2ч. ложечки солі
  • м"ясо
  • 150-200г грудки курячої на порцію
  • 2 скибки ананасу
  • 1 перець солодкий
  • олія
  • сіль
Спочатку треба приготувати соус.
Для цього треба влити в каструлю всі складники та готувати 
на середньому вогні, час від часу помішуючи кописткою.

Тим часом треба приготувати м"ясо, порізавши його на невеликі шматочки.

Потім приготувати тісто.
Має вийти однорідна рідка маса.

Висипати порізане м"ясо в тісто.
Далі шматочки м"яса обсмажити в киплячій олії до золотистої шкірочки.

Осбмажене м"ясо виложити на паперову серветку для видалення лишнього жиру.

Пательню промити та витерти на сухо від використаної олії, влити небагато свіжої.
Всипати ананас та перець, порізані на невеликі шматочки та легенько обсмажити.
Всипати м"ясо та посмажити ще декілька хвилин.

Влити соус, розмішати та  довести до кипіння.

До курки подають відварений рис.
Подавати одразу до столу, доки гаряче.
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments