?

Log in

No account? Create an account
20 березень 2006 @ 14:49 Перець з начинкою

  • Лодочки з начинкою
  • 4 великих солодких перці
  • 1 філе оселедця
  • 100г шпінату мороженого
  • 100г сиру твердого тертого
  • 100г рису відвареного
  • 2 яйця, сіль, олія



Перці занурити в киплячу воду та витримати в ній декілька хвилин.
Вийняти з води, дати вистигнути  та зробити  в них бокові надрізи.
Так щоб утворилась "лодочка". Серединку ретельно вичистити від зернят.
Філе оселедця та "кришки"з перців порізати на невеликі шматки 
та пропустити через м"ясорубку, всипати рис, сир, шпінат, вбити яйця та добре все перемішати.
Якщо треба, то досолити до смаку.
Цією масою начинити лодочки які  попередньо змастити олією.
Виложити перці на бляшку, змащенною олією та помістити в духовку нагріту  до 220*С.
Випікати "лодочки" 10-12хв., доки начинка не запечеться до золотистого кольору.

Дослід
кіт
kag0r: