?

Log in

No account? Create an account
20 березень 2006 @ 15:13 Шановні односельці!
Tags:
Які ваші улюблені способи готувати скумбрію?
Дослід
фенікс
markitka:
[User Picture Icon]
From:drewkha
Date:20 березня 2006 13:38 (UTC)
(Понюхати)
я люблю запеченную в духовке под майонезом и сыром - просто польчики оближешь :) Если кому интересно, могу завтра принести рецепт
[User Picture Icon]
From:radiowestin
Date:20 березня 2006 13:43 (UTC)
(Понюхати)
угу, дуже цікаво, приносьте
[User Picture Icon]
From:drewkha
Date:20 березня 2006 13:47 (UTC)

Reply to your comment...

(Понюхати)
ОК, завтра ждите :)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:20 березня 2006 13:47 (UTC)
(Понюхати)
Я взагалі-то намагаюся не піддавати майонез тепловій обробці. Дякую за відгук:)
[User Picture Icon]
From:drewkha
Date:20 березня 2006 13:48 (UTC)
(Понюхати)
А почему? Вредно для здоровья?
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:20 березня 2006 13:51 (UTC)
(Понюхати)
А навіщо? Якщо потрібен жир (для скумбрії, думаю, не потрібен, вона і так жирна), то краще використати суміш олії з лимонним соком і спеціями. Майонез - це емульсія, при нагрівання розкладається. А магазинний майонез я взагалі рідко вживаю і при цьому довго вибираю:)
[User Picture Icon]
From:drewkha
Date:20 березня 2006 13:56 (UTC)
(Понюхати)
я так думаю он нужен скорее для вкуса чем для жирности
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:20 березня 2006 14:00 (UTC)
(Понюхати)
не буду дискутувати
навзамін можу дати посилання на мій улюблений рецепт із скумбрією, там в коментах http://community.livejournal.com/ua_kyxap/26784.html?thread=37024#t37024
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:22 березня 2006 13:47 (UTC)
(Понюхати)
хтось грозився...
хочу пальчики полизати
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:22 березня 2006 13:47 (UTC)
(Понюхати)
чиї?:)
[User Picture Icon]
From:drewkha
Date:22 березня 2006 13:52 (UTC)
(Понюхати)
да потерялся где то рецепт... Не смог найти :( Могу по памяти рассказать если кому интересно
[User Picture Icon]
From:skammi
Date:24 березня 2006 14:11 (UTC)
(Понюхати)
Мене колись товариш пригощав скумбрією, що була закопчена в духовці. Посолену рибку пересипав якимись спеціами, загорнув у фольгу і запік. Але що за спеції - не знаю.

А от в одному закордонному ресторані скумбрію подавали дуже просто, але смачно: рибу запекли зі звичаними спеціями і подали з великою кількістю лимону та овочів. Овочі теж були запечені. Під це гарно йде біле сухе :)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:24 березня 2006 14:13 (UTC)
(Понюхати)
Дякую! Я цього разу теж без визисків запікала у фользі, так мало пальців не проковтнули%) Треба буде зробити з овочами-ґриль, мені подобається.
From:ex_schangin440
Date:27 березня 2006 18:55 (UTC)
(Понюхати)
прочиталось "шановні оселедці" :))))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:27 березня 2006 18:58 (UTC)
(Понюхати)
Нормально:)

Чи ви готуєте скумбрію, пане Оселедець?:)
From:ex_schangin440
Date:27 березня 2006 19:08 (UTC)
(Понюхати)
ше не доводилось :)) але після вашого коментаря, обов'язково приготуєм з дружиною.......птьфу.....дружину готувати не будемо :))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:27 березня 2006 19:47 (UTC)
(Понюхати)
Дуже раджу:)
Найпростіше - посолити, поперчити, полити лимонним соком з оливковою олією, загорнути у фольгу і запекти в духовці. Потім скажете%)