КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Скумбрія відварена

  • Скумбрія відварена
  • 3 скумбрії
  • 1 лимон
  • 1 зубок часнику
  • зелень петрушки, лавровий лист
  • олія оливкова, перець, сіль


Рибу почистити та розібрати на філе.
В підсолену киплячу воду кинути 1 лавровий листик, 3 зернини перцю, 
опустити рибу та готувати на малому вогні до готовності, слідкуючи щоби не розварилась.
Готову рибу виложити до неглибокої миски, посипати посіченими часником
 та петрушкою, заправити соком лимона, олією.
До риби пасує охолоджене біле столове вино.




Tags: Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments