КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рис з шинкою, сметаною

  • Рис, зелений горошок, шинка, сметана
  • 200г зеленого горошку (можна мороженого чи консерв.)
  • 100мл сметани
  • 100г шинки
  • 1 склянка рису (Басматі)
  • олія, перець, сіль
Рис та горошок  відварити окремо в злегка посоленій воді.
Шинку порізати на маленькі шматочки та зарумянити 
в пательні у невеликій кількості олії, потім всипати горошок.

Влити декілька ложок води в якому варився горошок.
Потушкувати хвилин зо п"ять, влити сметану, 
перемішати (щоб не звернулася, сметана має бути кімнатної температури).
Через хвилинку зняти з вогню, поперчити, посолити та подавати до столу з рисом.

Tags: Другі страви, Ковбаса та копченості, Крупи
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments