КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Стеранка

  • Стеранка
  • 400мл молока
  • 120г борошна
  • 1 яйце
  • сіль


До борошна вибити яйце, додати дрібку солі та замісити круте тісто.
Дати йому постояти 1,5-2 години, щоб трохи підсохло.
Потім взяти терку з великими отворами та протерти тісто через неї над ринкою

з киплячим молоком, 
посолити чи поцукрувати  до смаку та варити до готовності, 
поки тісто не підніметься на поверхню.
Наприкінці варіння в суп можна додати шматочок вершкового масла.

Tags: Молоко, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments