ФеніКса (markitka) wrote in ua_kyxap,
ФеніКса
markitka
ua_kyxap

Книжково-кулінарне

Вчора тримала в руках чергову "Українську кухню" видавництва "Фоліо", автора не запам’ятала, щось на Ф...
Відкриваю зміст - ось воно! Первинна обробка різних продуктів, технологічні процеси, бла-бла-бла про все, плюс дуже потужна рецептурна частина. Ну все, думаю, беру!
Відкриваю саму книжку... ой, леле! Тонюсінький папірчик, букви світять із зворотнього боку сторінки - продруковані наскрізь! Міжрядковий інтервал ледь не в мінус, міжлітерний - зконденсований до межі. Читати таке просто неможливо! Ну, думаю, може текст вартий, постраждаю.. Починаю читати, а там все в такому стьобовому викладенні, з якимись робітничо-селянськими vis буржуйськими відступами, що мене мало не знудило.

"Не вір очам своїм!" - з розумним виглядом продекламувала я і поставила книжку на поличку.


І от пишу я зараз оце, і постає у мене перед очима спокуслива картина. Велике, якісне, ілюстроване видання про українську кухню, із історичними розвідками, обрядовими стравами, прекрасними фотографіями... Я б за таку гривень 100 заплатила б на раз, а ви?

А хто заважає її видати?

Пане Кагоре, запрошую у співавтори! Збір матеріалів, концепцію, редагування, всі видавничі мульки можу взяти на себе, але потрібен напарник суто практичного складу для перевірки і обробки рецептури, приготування страв для фотосесії тощо.

А може, знайдуться ще бажаючі? По-моєму, дуже реальний проект.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments