?

Log in

No account? Create an account
25 березень 2006 @ 17:09 (без теми)
a_runa, сонце, дай будь ласка свій варіант борщу з карасями!!!
Дослід
фенікс
markitka:
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:14 (UTC)
(Понюхати)
Превед
Каг діла?
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:16 (UTC)
(Понюхати)
Купила карасів. Жажду борщу%) Думаю про книжку.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:20 (UTC)
(Понюхати)
і видать пізно встали
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:21 (UTC)
(Понюхати)
на диво рано - в 9.30
тобто прокинулись:)

а шо?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:23 (UTC)
(Понюхати)
бо оце я бачу тут (в тицьнеті) всякіє собитія без вас
відбуваюця
а боршчику з карасями за Клиновецькою не бажаєте?
є рецептик!
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:26 (UTC)
(Понюхати)
Я оце прочитала останні новини і просто в ауті. Мені вже ні борщу, нічого не хочеться:(

Давайте рецепт, вже завтра буду варити.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:28 (UTC)
(Понюхати)
тоді взаємно
ви мені останні новини а я рецептик
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:30 (UTC)
(Понюхати)
Я про Білорусь. хоча б тут: http://www.korrespondent.net

та в мене повна стрічка цих новин - заходь і дивися
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:35 (UTC)
(Понюхати)
та воно до того йшло.
свободу не спинити!
отже, варимо боршчик та закусююємо новинами.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:37 (UTC)
(Понюхати)
Сьогодні запікатиму пеленгаса, а завтра борщик%)
Набралася риби сьогодні, як дурень мила..
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:49 (UTC)
(Понюхати)
але очі будуть світитись
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:51 (UTC)
(Понюхати)
нічо, вони і так світяться!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 16:13 (UTC)
(Понюхати)
напевно з подвійною енергією
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 16:15 (UTC)
(Понюхати)
де рецепт?:)) а то все очі, очі..
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:51 (UTC)
(Понюхати)
ще коропи на заначку;)
[User Picture Icon]
From:a_runa
Date:25 березня 2006 16:23 (UTC)
(Понюхати)
1. промиті сушені білі гриби відварити, нашаткувати, відвар процідити. квасолю замочити та відварити до напівготовності. моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю нарізати соломкою, злегка обсмажити. буряк нарізати соломкою, тушкувати до напівготовності разом з томатом-пюре (або відвареними та протертими помидорами) й оцтом (краще замінити на буряковий квас).
у киплячий грибний відвар покласти буряк, нарізану кубиками картоплю, коріння, нашатковану капусту, гриби, квасолю з відваром. сіль, духм.перець, лавр.лист. варити до готовності. іноді загущають підсушеним борошном
у готовий борщ покласти зелень, смажені карасі та довести до кипіння

2. у бульон, зварений із сушених грибів з доданням ріпчастої цибулі, моркви, кореня петрушки, покласти нарізаний соломкою буряк, дрібно нарізані варені гриби, нашатковану капусту, маслини, варити при слабкому кипінні(класти не все одразу, здається, а по черзі). окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю, додати борошна, смажити ще 1-2 хв., влити розведений оцет. заправити борщ. рибне філе (чи рибу шматками, чи цілком, якщо невелика) запанірувати у борошні, обсмажити до кірочки та покласти в борщ за 3-5 хв. до кінця. борщ заправити буряковим квасом. перед подачею посипати кропом, можна покласти сметану.

ще варять зелений з рибой на молодих овочах, але про це зарано писати =)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 16:27 (UTC)
(Понюхати)
ура!
Маркітка не помре голодною.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 16:30 (UTC)
(Понюхати)
ой, не помру!:)
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 16:30 (UTC)
(Понюхати)
О! Перший нумер - це мій борщ! Дякую!
[User Picture Icon]
From:a_runa
Date:25 березня 2006 16:48 (UTC)
(Понюхати)
та нема за що =)

а на полтавщині варять без грибів, але з квасолею.