?

Log in

No account? Create an account
25 березень 2006 @ 16:59 Кільця з сиром
  • Перець з сиром
  • 3 солодких перця
  • 250г масла вершкового
  • 250г сиру домашнього
  • 150г шинки
  • кмін мелений, червоний перець мелений
  • сіль


Необходно вибрати цілі, великі та м"ясисті перці трьох кольорів, червоний, зелений, жовтий.
Їх треба промити та витерти, зрізати кришки, видалити насіння.
Для начинки треба, масло яке попередньо нагріте до кімнатної температури 
розтерти з сиром, всипати дрібку; солі, кміну, перцю, змішати з шматочками порізаної шинки.
Потім цією масою наповнити перці, поставити їх на пів-години до холодильника.
Вистиглі перці порізати на скибки товщиною 1см.
Тепер можна подавати до столу.
Можна також замість шинки додати шматочки лосося чи відвареного курячого філе.
Дослід
кіт
kag0r:
From:ex_schangin440
Date:25 березня 2006 15:16 (UTC)
(Понюхати)
а якщо в сир, часник додати? варіант?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:18 (UTC)
(Понюхати)
так
тільки це чисто персонально, з огляду на ситуацію
From:ex_schangin440
Date:25 березня 2006 15:23 (UTC)
(Понюхати)
нє...я просто думаю....може шо занабдто, то не здраво :)
завтра спробую.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:31 (UTC)
(Понюхати)
з часником самий смак вийде
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:25 березня 2006 15:44 (UTC)
(Понюхати)
Закуска "Світлофор".
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 березня 2006 15:49 (UTC)
(Понюхати)
ага