КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Борщ з рибою

  • Борщ пісний з карасями
Зваривши юшку з коріння, з грибами, перцем, лавровим листям, маслинами, кидають в його розібрану, й порізану капусту з шаткованим буряком і знов варють; окремо підсмажують маленьку цибулю в ложці масла, заправляють борошном, розводють оцтом і закидають у борщ.
Засмажують в маслі, обкачавши в борошно карасів і треба, щоб борщ з ними раз закипів.
Як робить цей борщ скоромним, то треба додать сметани, бурякового соку й укропу перед тим, як подавать.
Риби береться пів-фунта на особу.
З.Клиновецька "Страви й напитки на Україні" 1913р
Tags: Овочі, Перші страви, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments