?

Log in

No account? Create an account
29 березень 2006 @ 18:06 Підбивана квасоля
  • Квасоля з грудинкою
  • 1 склянка квасолі білої
  • 100г грудинки копченої
  • 1 цибулина
  • 2 ложки борошна
  • 1 ч. ложка паприки солодкої
  • 1 ложка смальцю
  • зубчик часнику
  • сіль, перець, лавровий лист



Квасолю замочити на 12-16 годин у воді.
Зварити до готовності.
Грудинку порізати на маленькі кубики, 
всипати до пательні та обсмажити до золотистого кольору.
Всипати до грудинки 3 горошини перцю, лавровий листок, 
посічену цибулю та спасерувати під кришкою до мягкості.
Далі всипати борошно, паприку, добре розмішати, щоб не було грудок, 
влити з пів-склянки гарячої води, дати закипіти, 
всипати варену квасолю,розмішати та  посолити до смаку.
Подавати з відвареною картоплею чи рисом на друге.
Підбивка - підливка.


Дослід
кіт
kag0r: