?

Log in

No account? Create an account
03 квітень 2006 @ 11:59 Касатієлло

  • Сasatiello, Касатієлло

  • 600г борошна

  • 200г салямі сиров"яленої

  • 200г сиру Проволоне

  • пів-ч. ложки цукру

  • 1 ложка олії оливкової

  • 30г пивних дріжджів

  • смалець

  • 4 яєць

  • 1 ложка солі, перець





До борошна замішайте чотири ложки смальцю,  сіль, дрібку перцю, цукор, олію, дріжджі.
Замісіть тісто, доливаючи теплу воду.
Воно має вийти еластичним та не липнути до рук.
Помістіть миску з тістом в тепле міце на дві години, накривши рушником.
Коли тісто підросте, розкатайте з нього полосу, на яку рівномірно
виложіть ковбасу та сир, порізані на маленькі кубики.

Можна також добавити декілька ложок подрібнених шкварок.
Далі тісто скатати  в рулет, звернути в кільце та  зліпити кінці докупи.
Для випікання необхідна кругла форма  з отвором, яку треба
змастити добре смальцем та помістити туди касатієлло.
Рівномірно розподіліть яйця по периметру кола, легенько вдавивши їх в тісто.
З рештків тіста розкатайте невеликі, тоненькі ковбаски, розплющивши їх в смужечки.
Цими смужечками закріпіть навхрест яйця, як на фото.
Помістіть форму в попередньо розігріту духовку до 210*С.
Випікати біля 45 хвилин.
Рецепт пасхальної  випічки Неаполя.
Дослід
кіт
kag0r: