?

Log in

No account? Create an account
03 квітень 2006 @ 16:54 Крендлі
Tags:
  • Ciambelle, Крендлики
  • 500г борошна
  • 400г картоплі
  • 2 яйця
  • 4 ложки цукру
  • 25 г сухих дріжджів
  • терта шкірка лимона
  • 50мл рому чи коньяку


Відварити картоплю в "мундирах".

Як вистигне, почистити, розім"яти вилкою, всипати до борошна, 
вбити туди яйця, всипати дріжджі,  терту шкірку лимона, влити ром та замісити тісто.

Розкатати з тіста ковбаски, товщиною з палець.

Скрутити в кільце та зліпити кінці докупи.

Заготовки накрити рушником та залишити на пів-години для "підростання" тіста.
Розігріти в пательні олію та випікати кільця до золотистого кольору.

Обсмажені кільця виложити  на паперову серветку для видалення лишнього жиру.

Далі обваляти в цукрі,

та подати до столу.
Дослід
кіт
kag0r: