КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Чечевиця з рисом

  • Рис з чечевицею
  • 300г чечевиці (сочевиці)
  • 1 склянка рису
  • 2 зубка часнику
  • 4 ложки олії
  • 1 ложка зелені петрушки
  • 2 помідори
  • сіль


Всипати сочевицю в каструлю, вкинути  часник, порізані на четвертинки помідори,
всипати зелень петрушки, влити півтора літра води, 
довести до кипіння та варити протягом 40 хвилин.
Можна також використати консервовану сочевицю.
Всипати рис, накрити кришкою та варити ще 15-18хв., не мішаючи.
По закінченню, перед подачею посолити та заправити олією.
Tags: Крупи, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments