?

Log in

No account? Create an account
05 квітень 2006 @ 18:38 Чечевиця з рисом
  • Рис з чечевицею
  • 300г чечевиці (сочевиці)
  • 1 склянка рису
  • 2 зубка часнику
  • 4 ложки олії
  • 1 ложка зелені петрушки
  • 2 помідори
  • сіль


Всипати сочевицю в каструлю, вкинути  часник, порізані на четвертинки помідори,
всипати зелень петрушки, влити півтора літра води, 
довести до кипіння та варити протягом 40 хвилин.
Можна також використати консервовану сочевицю.
Всипати рис, накрити кришкою та варити ще 15-18хв., не мішаючи.
По закінченню, перед подачею посолити та заправити олією.
Дослід
кіт
kag0r: