?

Log in

No account? Create an account
07 квітень 2006 @ 18:33 Шампіньони з начинкою
  • Фаршировані грибочки
  • 400г шампіньонів
  • 100г шинки
  • 25г масла вершкового
  • 30г тертого твердого сиру
  • 2 ложки зелені петрушки
  • 20г сухарів паніровочних
  • 1 зубок часнику
  • 1 лимон
  • 0,5 склянки олії
  • сіль, перець


Треба вибрати гриби з великими широкими шапочками.
Їх почистити, відрізати ніжки.
Посікти шинку та ніжки на маленькі шматочки, змішати з петрушкою, 
сиром, вичавити часник, посолити, поперчити та перемішати.
Цією масою наповнити шапочки та притрусити сухарями.
Зверху положити по грудочці масла.
Налити олії до бляшки, виложити до неї шапочки.
Помістити бляшку в духовку, розігріту до 160*С та готувати протягом 35 хвилин.
При подачі до столу шапочки збризнути соком лимона.

Дослід
кіт
kag0r: