?

Log in

No account? Create an account
10 квітень 2006 @ 17:05 Щавлевий суп
  • Зупка щавлева
  • 300г поребрини телячої
  • 3 картоплини
  • 1 морквина
  • 2 цибулини
  • пучок щавлю (можна мороженого)
  • 4-5 ложок рису
  • 1 ложка смальцю або сало
  • яйця, сметана, зелень петрушки та цибулі 
  • лавровий лист, перець, сіль



/ мамин рецепт /
М"ясо промити теплою водою,  залити холодною.
Поставити на вогонь та зварити разом з однією цибулиною.


Далі всипати промитий рис, порізані на 
кубики картоплю та моркву, вкинути лавровий лист, 3 горошини перцю.







Тим часом на смальці спасерувати посічену цибулю.

Відварити яйця.

Промити щавель, відрізати хвостики та перерізати пучок навпіл.

Щавель, петрушку та зелену цибулю покраяти.

Її  всипати до каструлі за 2-3 хвилини  до готовності. Посолити.

Готовий суп заправити пасерованою цибулею.



При подачі супу до столу, в тарілку положити варене яйце, 
порізане на чвертки та ложку сметани.


Дослід
кіт
kag0r: