ФеніКса (markitka) wrote in ua_kyxap,
ФеніКса
markitka
ua_kyxap

"Літерний" супчик з грибами

Корінці (морква, селера)
Цибуля, часник
Картопля
Гриби
Паста (макарошки), яку я називаю webdings, там різні циферки, літерки, значки, стрілочки.. На пачці написано Figure Miste
Оливкова або інша олія
Приправи
Трохи вершкового масла


Ставимо каструлю зі зміцненим дном на плиту, наливаємо туди олії. Поки вона нагріється, чистимо і дрібно ріжемо цибулю. Кидаємо в розігріту олію і пасеруємо на невеликому вогні.
Печериці ріжемо лапшичкою, кидаємо до цибулі.
Чистимо моркву-селеру і натираємо на дрібній морквяній тертушці (отримуємо зовсім тоненькі смужечки). Відправляємо в каструлю і тушимо хвилин п’ять, додаємо приправу (я випробовувала індійську збірну Кітчен Кінг, сподобалась)і нарізаний тоненькими пластинками часник.
Чистимо і ріжемо вузькими брусочками картоплю (одну невеличку картоплину залишаємо цілою). Кидаємо до овочів, витримуємо 2-3 хвилини і заливаємо окропом, солимо. І нехай кипить тихенько 10 хвилин.
Коли пройде час, висипаємо до супу 2-3 ложки макаронних "літерок" і варимо 7-9 хвилин (згідно з інструкцією на упаковці). Якщо ви будете використовувати інші марки, коригуйте час, щоб і картопля зварилася, і паста не розварилася. Коли "літерки" майже готові, за бажанням додати шматочок вершкового масла, ще раз покуштувати на сіль і розім’яти цілу картоплинку.
Суп традиційно помаранчевого кольору:) із ніжною консистенцією готовий і дуже смачно пахне, можна їсти.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 24 comments