?

Log in

No account? Create an account
13 квітень 2006 @ 23:12 Курка з часниковою підливою
Якщо готувати щось складне ліньки, можна спробувати таке:
 
Курка з часниковою підливою
 
Куряче м’ясо (будь-яке) — 1 кг
Сметана — 0,5 л
Часник — 3 головки
Холодна вода — півсклянки
Сіль за смаком
 
Курятину ріжемо крупними шматками, добре обсмажуємо без олії з усіх боків. Очищені дольки часнику ріжемо поперек завтовшки 2 мм (чи вже як получицця). Коли вся курятина обсмажена, складаємо її в каструлю і заливаємо сметаною + півсклянки холодної води. Коли закипить, додаємо порізаний часник і сіль. Воно має варитися на маленькому вогні близько півгодини, потім доходити, вичахаючи. Смакує в холодному (просто з хлібом) і гарячому (з картоплею-пюре) вигляді.
Дослід
1
ravlyk:
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 квітня 2006 09:49 (UTC)
(Понюхати)
Я таке роблю, то ще ріжу цибулі, моркви, ложку вершкового масла, лавровий, декілька горошин перцю туди.
Можна ще ложечку пасерованого борошна.
Виходить смачно.
--------------
п.Равлик, впишіть назву теми "Курка з часниковою підливою"
[User Picture Icon]
From:ravlyk
Date:14 квітня 2006 15:02 (UTC)
(Понюхати)
Ну, так, можна вважати це основою і додавати все, що завгодно. Просто в мене чоловік не любить спецій, і я підлаштовуюсь.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 квітня 2006 15:15 (UTC)

нема чого його привчати ;)))

(Понюхати)
Правду каже моя баба: "Не готуй смачно, бо все поїдять, і знову прийдеться готувати!"markitka
[User Picture Icon]
From:ravlyk
Date:14 квітня 2006 16:17 (UTC)
(Понюхати)
:)
[User Picture Icon]
From:hector_von_kyiv
Date:17 квітня 2006 13:41 (UTC)
(Понюхати)
Не знаю, як хто, але я, коли їм курку з часником, відчуваю лише смак часнику...
[User Picture Icon]
From:ravlyk
Date:18 квітня 2006 07:29 (UTC)

"чєснок нє єл — вонять нє будєш" (с) мій колишній шеф

(Понюхати)
А от і нє. Сметана нейтралізує запах, смак і навіть вигляд часнику - він стає схожий на гриби.