` (ravlyk) wrote in ua_kyxap,
`
ravlyk
ua_kyxap

Курка з часниковою підливою

Якщо готувати щось складне ліньки, можна спробувати таке:
 
Курка з часниковою підливою
 
Куряче м’ясо (будь-яке) — 1 кг
Сметана — 0,5 л
Часник — 3 головки
Холодна вода — півсклянки
Сіль за смаком
 
Курятину ріжемо крупними шматками, добре обсмажуємо без олії з усіх боків. Очищені дольки часнику ріжемо поперек завтовшки 2 мм (чи вже як получицця). Коли вся курятина обсмажена, складаємо її в каструлю і заливаємо сметаною + півсклянки холодної води. Коли закипить, додаємо порізаний часник і сіль. Воно має варитися на маленькому вогні близько півгодини, потім доходити, вичахаючи. Смакує в холодному (просто з хлібом) і гарячому (з картоплею-пюре) вигляді.
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments