?

Log in

No account? Create an account
25 квітень 2006 @ 17:35 Голубці
Tags:
Дослід
vahmurka
biser:
[User Picture Icon]
From:bald_tomato
Date:26 квітня 2006 05:08 (UTC)
(Понюхати)
Голубці чим менші - тим смачніші, оскільки маленькі капустяні листочки значно ніжніші. Хоча, якщо хочеться попоїсти тушкованої капусти з домішками рису і м’яса - то, звичайно, велетенські голубці - саме те. Маленькі ж мають значно смачнішу :) пропорцію складових. По-моєму :). Хоча, звісно, в першу чергу усе залежить від ґаздині.
[User Picture Icon]
From:biser
Date:26 квітня 2006 06:07 (UTC)
(Понюхати)
Не погоджуся щодо "маленькі капустяні листочки значно ніжніші". Листя воно й в Африці листя. А можна зрізати оту товсту штуку посередині листка - і листя буде таке ж ніжне
[User Picture Icon]
From:bald_tomato
Date:26 квітня 2006 06:12 (UTC)
(Понюхати)
Звичайно, зрізати товсті жили просто обов’язково, але великі листки - вони товстіші, грубіші і як правило старіші.