?

Log in

No account? Create an account
03 травень 2006 @ 15:22 Пампушки до борщу

  • Пампушки з саламахою

  • 300г борошна

  • 20г пивних дріжджів

  • 100мл молока

  • 50г вершкового масла

  • 2 яйця

  • часник, олія

  • 1,5 ч. ложки солі, орігано



До борошна влити тепле молоко, в якому попередньо розчинити дріжджі,
всипати сіль, масло кімнатної температури, вибити яйця.
Замісити тісто. Воно не має бути дуже тугим.
Залишити його в теплі на півтори години для дозрівання.
Затім з тіста виробити кульки величиною з невелике яйце.
Має вийти 10-12 штук.
Помістити їх на бляшку, змащену жиром та залишити ще на 15 хвилин.
Розігріти духовку до 210*С.
Змастити пампушки збитим яйцем, посипати орігано (за бажанням) та помістити до духовки.
Випікати, доки не зарум"яняться, хвилин зо 15.
До борщу  пампушки подають з мачанкою - саламахою.
Для цього 2-3 зубчика часнику видавити  та змішати з трьома ложками олії, посолити.
її подають в маленькій мисочці окремо, чи поливши нею пампушки.
Дослід
кіт
kag0r: