?

Log in

No account? Create an account
03 травень 2006 @ 15:27 Тортик від А.Б.
  • Торт А.Б.
  • 200г маргарину
  • 4 яйця
  • 2 склянки цукру
  • 4 ложки какао
  • 2 склянки сметани
  • 2 ч. ложки поташу
  • 3 склянки борошна
  • помадка
  • 50г масла вершкового
  • 100г шоколаду
  • крем
  • 250г масла вершкового
  • 3 ложки какао
  • 1 стакан цукру-пудри        

Розтопити маргарин, вбити яйця, всипати цукор,какао, сметану, 
погашений оцтом поташ. 
Всипаючи поступово борошно, замісити рідке тісто (густоти сметани).
Приготувати круглу бляшку (діам. 24см), змастивши її жиром.
Вилити в неї половину тіста.
Помістити в розігріту духовку (200*С) та спекти корж (10-12хв).
Так само спекти другий корж.
Далі їх розрізати по товщині навпіл.
Це треба робити довгим та тоненьким ножем.
Приготувати крем.
Для цього на паровій бані розтопити масло, шоколад та пудру, все ретельно вимішати.
Змастити ним корж - основу, зверху положити слідуючий, і так наложити наступні.
Торт ретельно обмастити рідкою помадкою.
Помадка готується на паровій бані, змішавши масло та шоколад.
Помістити торт до холодильника на деякий час, щоби загусла помадка.
Зверху його можна оздобити малюнком з цукрової пудри, листочками м"яти чи меліси.
Дослід
кіт
kag0r: