?

Log in

No account? Create an account
03 травень 2006 @ 15:38 Хек з картоплею
  • Хек з картоплею
  • тушка хека (400г)
  • 6-8 картоплин
  • 10-15 оливок зелених маринованих
  • лавровий лист, перець
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 1 склянка томатного соку
  • олія оливкова, сіль, розмарин


Обрізати з риби плавники та порізати її на порційні куски, промити,
положити до каструлі, всипати туди порізану картоплю, оливки, 
цибулю соломкою, морквину кубиками, лавровий листок,
 з 8 горошин перцю, пів-ч. ложки сухого розмарину (або одну гілочку зеленого), 
влити 4 ложки олії, томатний сік, склянку води, посолити.

Готувати на малому вогні під кришкою протягом 30 хвилин.
Дослід
кіт
kag0r: