?

Log in

No account? Create an account
03 травень 2006 @ 16:41 яйка і палки
Бачили рекламу, в якій пропонують смажити крабові палички?

Так от: практика показала, що це не така вже й абсурдна ідея - в результаті народилася смачна, поживна, ситна і, водночас, необтяжлива для шлунку страва:

Яєшня з крабовими паличками та зеленим горошком

на 2 порції:

крабових паличок - 350 г
горошку - півбанки
яєць - 4-5

Tips:

- різати палички крупно: кожну на 3-4 частини
- палички фактично не смажаться, а прогріваються, оскільки від довгого перебування на сковорідці вони негарно розкручуються
- горошок кладуть безпосередньо перед тим, як залити яйцями
- в усьому іншому - робити так, як і у приготуванні будь-якої яєшні.
Дослід
tsuki no usagi
hector_von_kyiv:
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 травня 2006 14:07 (UTC)

вони негарно розкручуються

(Понюхати)
я би не рекомендував смажити(прогрівати)"крабові палички"- це досить небезпечно для здоров"я.
основа цих паличок - модифікований крохмаль та пластифікатор+ синтетичний барвник і витяжка "крабового" запаху з відходів переробки риби.
[User Picture Icon]
From:hector_von_kyiv
Date:03 травня 2006 14:09 (UTC)
(Понюхати)
Це ж треба.
А я чув, що в Полтаві в діжці з квасом дохлого негра знайшли.
[User Picture Icon]
From:sergm
Date:03 травня 2006 14:51 (UTC)
(Понюхати)
Начебто все нічого, от тільки в тих паличках зовсім немає нічого від крабів…
[User Picture Icon]
From:ravlyk
Date:03 травня 2006 15:44 (UTC)

варіант — омлет

(Понюхати)
Колись пробувала смажити крабові палички, вмочені у збиті яйця. Теж непогано.