Технік-радіольщик Мокроголовенко (hector_von_kyiv) wrote in ua_kyxap,
Технік-радіольщик Мокроголовенко
hector_von_kyiv
ua_kyxap

яйка і палки

Бачили рекламу, в якій пропонують смажити крабові палички?

Так от: практика показала, що це не така вже й абсурдна ідея - в результаті народилася смачна, поживна, ситна і, водночас, необтяжлива для шлунку страва:

Яєшня з крабовими паличками та зеленим горошком

на 2 порції:

крабових паличок - 350 г
горошку - півбанки
яєць - 4-5

Tips:

- різати палички крупно: кожну на 3-4 частини
- палички фактично не смажаться, а прогріваються, оскільки від довгого перебування на сковорідці вони негарно розкручуються
- горошок кладуть безпосередньо перед тим, як залити яйцями
- в усьому іншому - робити так, як і у приготуванні будь-якої яєшні.
Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments