?

Log in

No account? Create an account
08 травень 2006 @ 19:32 Морське асорті зі спагетті
  • Морське асорті зі спагетті
  • 3 помідорки
  • спагетті
  • пакет асорті морепродуктів (300г)
  • часник
  • олія оливкова
  •  червоний перчик
  • зелень петрушки
     

Влити до пательні 3 ложки олії, вкинути туди зо два зубчики часнику та обсмажити їх.
Коли вони набудуть золотистого кольору, їх видалити, всипати туди порізані шматочками помідори.
Помідори попередньо треба занурити на декілька хвилин в 
киплячу воду та зняти з них шкірку(можна використати консервовані).
Всипати асорті, накрити кришкою та потушкувати 10хвилин.
Окремо відварити в підсоленій воді спагетті.
Вони не мають бути сильно м"ягкими.
Їх беруть з розрахунку 60-80г порцію.
Висипати спагетті до пательні, зняти з вогню, заправити зеленню петрушки 
та подрібненним  червоним перчиком, перемішати та виложити в тарілку.



 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:08 травня 2006 17:24 (UTC)
(Понюхати)
Як я люблю усяку таку їжу%)
From:dolce_gattino
Date:09 травня 2006 06:56 (UTC)
(Понюхати)
Ням ням!
Я теж готую!
А як написати до спільноти?
і може хтось знає рецепт ЗРАЗ!
Я їх теж люблю
[User Picture Icon]
From:hector_von_kyiv
Date:10 травня 2006 07:37 (UTC)
(Понюхати)
Чудовий рецепт! Але я не радив би вживати т.зв. "морепродукти": як відомо, молюски накопичують в собі важкі метали.