КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Стегна під овочевим соусом

  • Курячі стегна з овочами
  • декілька помідор
  • солодкі перці різних кольорів
  • морквина
  • черешок салери
  • цибулина
  • зубчик часнику
  • зелень петрушки
  • стегна курячі
  • олія, сіль
  • цукор, оцет бальзамічний


Окремо відварити стегна в підсоленій воді.
Зелень та овочі помити, дрібно посікти і стушкувати на олії під кришкою.
Під кінець тушкування влити декілька ложок бульйону, 
ложечку оцту, ложечку цукру та посолити.
Відварені стегна виложити на порційні тарілки, полити тушкованими овочами.

Решту бульйону  можна використати для приготуваня інших страв.
Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments