?

Log in

No account? Create an account
22 травень 2006 @ 20:23 Бостонські квасольки
  • Квасоля по бостонськи
  • 400г коричневої квасолі
  • 350г підчеревини свинної зі шкірою
  • 1 ложка муштарди
  • 2 ложки цукру з тростини
  • 2 цибулини
  • 2 ложки томатного концентрату
  • 2 зубка часнику
  • сіль, перець


Квасолю попередньо треба замочити у холодній воді.
М"ясо порізати на смужки, шириною 1см.
Замочену квасолю залити 2-ма літрами води та поставити на вогонь.
Готувати, доки шкірка в неї не почне тріскатись.
Затім злити воду, залишивши 600мл, в якій розвести муштарду, 
цукор, томат,всипати порізану цибулю, 
вичавити туди часник, положити лавровий листок.
Залити це все до квасолі. 
Зверху накрити смужками м"яса, шкірками догори.
Посолити та поперчити.
Помістити в розігріту до 120*С духовку  і готувати протягом 6-ти годин.
Після першої години все перемішати.
Якщо страва під кінець вийде сухою, то можна влити небагато води.
Квасолю подають до столу гарячою.


Дослід
кіт
kag0r: