?

Log in

No account? Create an account
25 травень 2006 @ 14:30 Завиванці з грудинки та квасолі
  • Спаржева квасоля з грудинкою
  • грудинка копчена
  • квасоля спаржева зелена
  • масло вершкове
  • сіль, перець



У стручків квасолі з двох сторін обрізати кінчики, відварити в підсоленій воді (8хв).
Вийняти з води та висушити.
Квасолю можна використати заморожену.
Грудинку порізати на тоненькі плястерки, які посолити та поперчити.
В плястерок загорнути 10-12 стручків квасолі.
Ростопити в пательні небагато масла та легенько обсмажити зі всіх боків завиванці.
Затім одразу подати до столу.
Дослід
кіт
kag0r:
From:dr_knoll
Date:25 травня 2006 16:25 (UTC)
(Понюхати)
смачненько виглядає!!!