?

Log in

No account? Create an account
29 травень 2006 @ 14:50 Суп пивний
  • Пивний суп
  • 700г цибулі
  • 60г вершкового масла
  • 2 склянки світлого пива
  • 400мл овочевого бульйону
  • 3 скибки житнього хліба
  • 4 ложки сметани
  • 100г  копченої грудинки
  • сіль, перець, мускатний горіх



Цибулю почистити та порізати поздовж на маленькі смужечки.
Розтопити масло в пательні та зтушкувати на малому вогні цибулю.
Посолити, влити склянку пива та готувати ще пів-години, доки цибуля не стане м"якою.
Тим часом хліб порізати на маленькі кубики, які підрум"янити в пательні на малому вогні.
Грудинку порізати смужечками та всипати до цибулі, влити бульйон, решту пива, накрити кришкою та готувати на малому вогні ще з пів-години.
Під кінець заправити сметаною та розколотити, посолити, поперчити, всипати до смаку меленого мускатного горіха.
При подачі супу до столу в тарілку кинути трохи сухариків.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:horstwessel
Date:29 травня 2006 17:20 (UTC)
(Понюхати)
а єтот супчєг с воткой піть мона?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:29 травня 2006 17:49 (UTC)
(Понюхати)
і нє токо с нєй, но і с жєной